If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
тази е да ,,,, в момента е в процес на съживяване
,,,освен че смених цялото предно окачване носачи ,маншони биалетки ,накладки , термостат поправихме генерацията ,,, остават още доста неща за да стане кола
Ха така, оправи всичко и после ще говорим за цена
На мойта не и друса като каруца
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
доста удобна кола с учудващо доста екстри
нисък разход и добра визия
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
147 е хечбек.Почти всички хечбеци от тия години возят,като каруци.Мен ми предложиха 147-ца дизел,за мойто ауди А3 8L пак дизел, нещо не ме изкефи тая кола на пръв прочит, и не са навих.
"Европейски пътища" не винаги значи гладки като огледало, пък и е доста пресилено понятие според мен, така че това не би трябвало да ти е мерило, а оглед на място.
Лично според мен обаче, за тая цена (около 2800лв се получават) + разходи за път + регистрации и обслужване ще намериш доста арна 156ца от 99та в България...
Колега всичко зависи по принцип от задкормилното устройство.Дори и пътищата да са стъкло,и сред западняците се намират чобани,които минават с мръсна газ през спящите полицаи,и скачат през бурдюрите,и не след дълго окачването почва да се обажда.По скоро предимиството е,че е карана само с хубави горива.И че шанса да ти набутат някоя морга е значително по- малък,от колкото ако си купиш кола от бг.Но в случея,гледам че обаявата е в чехия те са като нас,същия дол дренки,така че не очаквай нещо по добро.
Ами аз смятам да си я карам тук (в Чехията) поне за момента. За това не търся от България. Не че не бих взел и от родината, мога да си я регистрирам в българско и да я карам тук, но няма да се прибирам през следващите месеци.
Относно горивата - и тук има бистри водици за по 1 евро/килото.
Ако все пак реша да взимам от България, някакви предложения за около трите хилядарки имате ли ?
Ако мога утре ще отида да огледам тази, видях я преди седмица, но още не ми бяха издали книжката.
Comment